Politiet på cyklist- og knallertkontrol fra i dag

Politiet på cyklist- og knallertkontrol fra i dag

6. maj 2013 - kl. 0:05 - af

Fra mandag den 6. maj til og med fredag den 10. maj 2013 gennemfører politiet en landsdækkende indsats rettet mod cyklist- og knallertforseelser.

Indsatsen mod cyklister vil blive rettet mod ofte forekommende forseelser, som manglende lys i lygtetændingstiden, kørsel frem mod rødt lys og kørsel på fortov, samt lignende trafikfarlig og generende adfærd.

For så vidt angår knallerter vil indsatsen blive koncentreret mod knallerter, der kan køre hurtigere end tilladt. Knallertkørsel med hastigheder over det tilladte udgør en væsentlig risiko for føreren selv og for medtrafikanterne, ligesom den kan skabe utryghed for cyklister og gående, og ofte er ledsaget af øgede støjgener for omboende.

Mobile rullefelter
Til måling af knallerters maksimalhastigheder vil politikredsene gøre brug af mobile rullefelter. Rullefelterne har været i brug siden oktober 2008 og ved den tilsvarende kontrol i 2012 anvendtes de til at konstatere, at 223 knallerter kunne køre hurtigere end tilladt. Derudover blev 442 cyklister sigtet for kørsel på fortov/gangsti.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Politiet på cyklist- og knallertkontrol fra i dag' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER