David og Goliat i Lyngså kirkehus…

David og Goliat i Lyngså kirkehus…

6. maj 2013 - kl. 12:45 - af

Kirketeateret fra Viby med skuespilleren Jens Jødal opførte fredag 3. maj, den gamle bibelske fortælling om Davis og Goliat i Lyngså. Jens Jødal havde med det samme både børn og voksne i sin hule hånd, og alle lyttede interesseret med. Skuespilleren benyttede en bugtalerdukke, som var David, mens han selv spillede Goliat. Ikke mindst børnene syntes godt om forestillingen, og det var mest på grund af David, der for det første var meget træt af, han bare skulle ligge i en kuffert og vente på at komme i gang. Dernæst var David ualmindelig næsvis og gjorde tit det helt modsatte af, hvad man forventede, og derved vandt David stor sympati, blandt de fremmødte børn.

Jens Jødal forstod i den grad at få publikum med sig og leverede en flot, sjov og underholdende forestilling. Skuespilleren benyttede også lejligheden til at få nogle af de fremmødte børn med på scenen, som aktive i forestillingen i den oprindelige historie om fårehyrden David, der bliver optaget i kongens hof og pludselig havner i en tvekamp på liv og død, med den gigantiske kriger Goliat.

Forestillingen var bygget op som humoristisk og spændende med en blanding af teater, bugtaleri og rapmusik.

Arrangørerne var Voerså YA og Albæk-Lyngså menighedsråd. Lidt skuffende mødte kun 35 børn og voksne op til denne glimrende forestilling, hvor dem der blev hjemme blev snydt for noget af en oplevelse.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'David og Goliat i Lyngså kirkehus...' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER