Chikaner skabte trafikproblemer torsdag eftermiddag

Chikaner skabte trafikproblemer torsdag eftermiddag

4. maj 2013 - kl. 11:48 - af

Om det nu var chikanens skyld eller bilistens egen, skal være usagt, men Voersåboerne fik torsdag formiddag noget af et chok, da der lød et ordentlig brag, der kunne høres over hele byen.

Fra Aså kom en bilist fra Sæby i en personbil og kørte ind i Voerså. Midt i byen overså han en chikane, på grund af han var ved at rulle sit vindue ned. For at undgå at påkøre chikanen valgte bilisten at køre op over fortovet og ville herfra køre ud på vejen igen. Bare 10 meter længere fremme stod en stållysmast, så langt inde på fortovet som den kunne komme. Den torpederede bilisten, og stålmasten knækkede og væltede ned i en have. Bilisten var noget chokeret, og bilen have fået en del materielle skader.

For omkring en uges tid siden kom der 5 nye trafikregulerende foranstaltninger i stedet for vejbumpene i både Voerså og Lyngså. Ved indkørslerne til begge landsbyer er der behørige advarselstavler sat op, og chikanerne er godt afmærkede, så den sag skulle være i orden. Alligevel sker det her uheld ud for Østkystvejen 345 i Voerså. Netop denne chikane har allerede været en del udskældt, på grund af den står luge ud for Dronninglund Sparekasses afdeling, og det giver en masse problemer med hensyn til kunder, som har ærinde i sparekassen.

Chikanerne er heldigvis nemme at flytte, da de er skruet i vejbanen, og der er da også flere, der har et bud på den bedste løsning på parkeringsproblemet, som nok ville være at flytte chikanen 20 – 25 meter længere mod nord.

3 kommentarer til “Chikaner skabte trafikproblemer torsdag eftermiddag” under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

3 kommentarer til “Chikaner skabte trafikproblemer torsdag eftermiddag”

 • Karl Henrik Hansen

  Det er godt nok heller ikke gennemtænkt at placere chikanenen lige op af sparrekassen. Kan ikke forstå at når nu man har haft vejbump og nu ville prøve noget nyt man ikke lige satte sig ned og gennemtænkte det. Her bliver brugt mange penge på chikaner og så laver man sådan en gang ubetænksomt noget. Det er en ommer

 • Lyngså og Voerså Borgerforening

  Torsdag den 11. april blev der i Voerså I.F.s Klubhus afholdt et orienteringsmøde om trafikchikaner, hvor Brian Pedersen fra Teknisk Forvaltning deltog og orienterede om forslag af placeringen af trafikchikanerne i byerne, NETOP for at høre borgernes forslag. Efterfølgende skulle placeringen godkendes af Trafikmyndigheden.
  Der var husstandsomdelt løbesedler i både Lyngså og Voerså, 8.april pressemeddelse i Sæbyavis.dk, opslag på info-tavle i både Lyngså og Voerså samt orientering på Voerså bys TV-infokanal.
  Mødet var arrangeret for at give borgerne mulighed for at komme med deres forslag til placering af chikanerne, men kun få var mødt op.

 • Karl Henrik Hansen

  Jeg har intet imod trafikdæmpende forhold og er da glsd for der sker noget på det område i både Lyngså og Voerså. Jeg syntes bare at når man fra park og vej i Frederikshavn placere chikane på vejen lige ud for en foretningsdrivende ja så har man da glemt hvad kunder og forretninger betyder for samfundet. Jeg har desværre ikke kunne deltage i de møder der er refereret til da jeg jo har et job der skal passes.

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Chikaner skabte trafikproblemer torsdag eftermiddag' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER