Nye boliger i den nordlige del af Boelsmindevej

Nye boliger i den nordlige del af Boelsmindevej

27. marts 2013 - kl. 0:28 - af

Frederikshavn Byråd har den 20. marts 2013 vedtaget nedenstående lokalplan og kommuneplantillæg endeligt.
Planforslagene omfatter et areal i forlængelse af Boelsmindevej i den nordlige del af Sæby by. Planforslagene muliggør, at området kan anvendes til helårsboliger i form af åben-lavt eller tæt-lavt byggeri.
Udover en mindre ændring af bebyggelsesplanen, er der ikke foretaget ændringer i lokalplanen i forhold til det offentliggjorte forslag.

Klagemuligheder
Ifølge Planloven kan der kun klages over spørgsmål om planens lovlighed, herunder dens tilvejebringelse. Der kan ikke klages over hensigtsmæssigheden i planen. Det er kun de, der har retlig interesse i planen, der kan klage.
Klage sendes til Frederikshavn Kommune, Rådhus Allé 100, 9900 Frederikshavn inden 4 uger fra datoen for denne annonces offentliggørelse. Kommunen videresender klagen til Natur- og Miljøklagenævnet Natur- og Miljøklagenævnet, der opkræver et klagegebyr på 500 kr.
Gebyret tilbagebetales, hvis der gives helt eller delvis medhold i klagen. Vejledning om gebyrordningen kan findes på Natur- og Miljøklagenævnets hjemmeside www.nmkn.dk. Spørgsmål om planens lovlighed kan indbringes for domstolene inden 6 måneder efter den offentlige bekendtgørelse.

Her kan du se planerne:

Link til pdf-fil med lokalplanen

Link til pdf-fil med kommuneplantillægget

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Nye boliger i den nordlige del af Boelsmindevej' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER