Eventyrlig eftermiddag i SFO-en…

Eventyrlig eftermiddag i SFO-en…

23. marts 2013 - kl. 9:49 - af

Temaet var H. C. Andersen, og forældre, søskende og andre pårørende strømmede til. Skolefritidsordningens lille sal var fyldt op, og omkring en fjerdedel af de 175 fremmødte måtte stå op. Der var trængsel, men det satte ikke skår i glæden hos børnene på scenen, eller det store publikum.

Børnene i SFO ved Stensnæsskolen i Voerså havde øvet sig flittigt sammen med pædagogerne på eventyrdigteren H. C. Andersens verdensberømte fortællinger, og glæden lyste ud af børnene, da de opdagede, der var så stor interesse, for det de havde øvet sig på.

Børnehaveklassen var først på scenen og opførte ”Klods-Hans”. Det foregik på den måde, at en pædagog læste historien, og børnene på scenen fulgte godt med og udførte grimasser og fagter, samtidig med de også havde små replikker. En del mindre søskende var også til stede blandt publikum, og når de fik øje på storesøster eller bror på scenen, blev det højlydt kommenteret, og der blev vinket lidt til og fra scenen. Et festligt indslag som satte ekstra kolorit på opførelsen.

Næste punkt på programmet var eventyret ”Det er ganske vist”, der blev fremført og oplæst af eleverne i 3. klasse. Her var scenen henlagt til en ”hønsestige”, som var trappen, der førte op til lokalerne ovenpå. Her sad ”hønsene” på trappen og kaglede, så en fjer blev til 5 høns.

Til slut opførte 1. og 2. klasserne ”Svinedrengen”. Her blev scenen fyldt op, på grund af de mange elever, i de to klasser. Her læste en pædagog også eventyret, og børnene optrådte med masser af sang og dans, mens en pædagog spillede harmonikamusik til. Sangen ”Ach du lieber Augustin” blev fremført flere gange, og det var helt tydeligt, børnene nød det.

Under alle 3 forestillinger så alle tilfredse ud – især når publikum klappede flittigt.

Inden den store premieredag, havde SFO-børnene været kreative med farvede tegninger, der omhandlede dagens tema, og pyntet en væg som publikum kunne se.

Efter forestillingerne fik alle de optrædende en badge, der var en H. C. Andersen nål, som straks blev hæftet fast på brystet.

Til slut var der kage, saftevand og kaffe til alle, der blev nydt i flere forskellige SFO-lokaler.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Eventyrlig eftermiddag i SFO-en...' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER