Medlemmerne i Skagen går ind for fusion

Medlemmerne i Skagen går ind for fusion

20. marts 2013 - kl. 12:59 - af

På Skagen turistforenings generalforsamling i går, den 19. marts, blev det vedtaget, at medlemmerne bakker op om bestyrelsens forslag om at indlede samarbejdet om en fusion.

Skagen, Frederikshavn og Sæby Turistforeningers bestyrelser har i et år arbejdet på at finde den rigtige vej for en konstruktivt og professionelt samarbejde om turistudviklingen for Frederikshavn Kommune.

Den nye turistforenings konstruktion blev forelagt på den først af de 3 turistforeningers generalforsamlinger i går i Skagen og blev vedtaget. Det betyder nu, at man venter i spænding på at både Sæby og Frederikshavn kan se fordelene ved at en fusion kan give større dynamik, større kvalitet og ikke mindst mere værdi for pengene.

Bestyrelsesformand Ulla Mosich udtaler: Det her kan kun komme alle turistvirksomheder til gode. Ved samarbejde bliver vi stærkere og dygtigere. Det er naturligvis meget vigtigt, at vi fortsat har fokus på de lokale værdier og brander både Skagen, Frederikshavn og Sæby på de særkender og styrker, hver især har. Med ved arbejdet i en større organisation får vi ved en fusion en væsentlig større styrke, og dermed en større værdi, som vil komme hele området til gavn.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Medlemmerne i Skagen går ind for fusion' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger