DSU hylder Christine Antorini i Frederikshavn

DSU hylder Christine Antorini i Frederikshavn

11. marts 2013 - kl. 0:46 - af

Når undervisningsminister Christine Antorini i dag gæster blandt andet Frederikshavn Ny 10. i forbindelse med det åbne ministermøde arrangeret af Socialdemokraterne, vil DSU Frederikshavn Kommune med venner være på plads for at byde den socialdemokratiske undervisningsminister velkommen til byen.

Med banner og flag vil DSU Frederikshavn Kommune give Christine Antorini både en varm velkomst og en stor hyldest, når hun omkring 16.30 ankommer til Frederikshavn Ny 10. på Hånbækskolen for at snakke om folkeskolereformen, som regeringen har planlagt – en folkeskolereform, der indeholder tydelige aftryk af socialdemokratisk politik.

”Den her folkeskolereform kan ikke blive mere socialdemokratisk, end den er nu. Kerneværdierne fællesskab og lighed er tænkt ind. Fællesskabet bliver stærkere af, at der nu bliver plads i undervisningen til både de praktiske og de bogligt stærke elever, og ligheden hæves i og med, at alle får en chance for at udnytte lige nøjagtigt deres kompetencer. Det er en stærk reform,” siger kasserer i den lokale DSU afdeling, Amanda Stenbak Uldahl.

DSU Frederikshavn Kommune får assistance fra blandt andet venskabsafdelingen fra Hjørring Kommune.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'DSU hylder Christine Antorini i Frederikshavn' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger