Kom og se den nye brandbil i drift…

Kom og se den nye brandbil i drift…

10. marts 2013 - kl. 11:24 - af

Åbent hus: Østervrå Brandstation lørdag formiddag den 16. marts.
Østervrå Brandvæsens nye brandbil skal sættes i drift, og alle interesserede er velkomne til deltage.

I sommeren 2011 forlod den røde tankbil stationen i Østervrå, og det var planerne, at der i stedet skulle indsættes et nyt slukningskøretøj med større vandkapacitet. Sidste år blev det så endelig vedtaget, og for et par uger siden kom den nye brandbil til byen.

Prøvekørsel
Nogen har måske lagt mærke til, at der det sidste tider har været en del aktivitet på den lokale brandstation. Det skyldes, at brandmændene har været i fuld gang med at gøre den ny bil klar, samtidig med, at de har brugt tid på at lære den at kende. Bl.a. har de været ude på et lokalt markareal for at prøvekører bilen, der bl.a. har firhjulstræk. Flere har sikkert også bemærket, at stationen p.t. råder over hele tre brandslukningskøretøjer. Det vil dog kun være i en overgang, indtil den nye bil er klar, har stationen i Østervrå lånt en reserve, som de bruger i tilfælde af udkald.

Større kapacitet
Den nye brandbil er en MAN. Den er næsten to meter længere end den tidligere samtidig med, at den også er en del højere. Hvilket også har gjort det lidt mere spændende at køre ud og ind af porten, for der er ikke meget plads at give af.
Vandkapaciteten er 5.000 liter mod de hidtidige 1.800 liter.

Åbent hus
Lørdag den 16. marts er der åbent hus på stationen i Østervrå, hvor bl.a. Frederikshavn Kommunens beredskabschef og indsatslederen samt repræsentanter fra Falck vil deltage og sammen med personalet sætte den nye bil i drift. Alle interesserede er meget velkomne til at kigge forbi og se den store flotte røde brandbil fra Østervrå Brandvæsen.

ÅB

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Kom og se den nye brandbil i drift...' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER