Østervrå: 40 år i forbrugernes tjeneste…

Østervrå: 40 år i forbrugernes tjeneste…

4. marts 2013 - kl. 9:23 - af

I 40 år har Kurt Agerdal været med til at sørge for at bl.a. varmeforbrugerne ved Østervrå Varmeværk er sikret en god og stabil forsyning.

Fredag havde værkets bestyrelse indbudt til reception i Østervrå Kulturhus, hvor rigtig mange kolleger, familie, venner, samarbejdsparter, bestyrelsesmedlemmer og forbrugere lagde vejen forbi. Det var alle kommet for at vise deres respekt og ønske tillykke, og samtidig voksede gavebordet støt.

Der var rosende ord til den trofaste medarbejder, som i det daglige er en del af den trio, der ikke kun har ansvaret for forsyningen af både vand og varme i Østervrå, men også varetager varmeforsyningen i Thorshøj.

Solid og stabil arbejdskraft er kendetegnende for de ansatte ved Østervrå Varmeværk, og den rolige og venlige måde de går til opgaverne og forbrugerne på, konstaterede formand for Østervrå Varmeværk Jørgen Aagreen i sin tale til jubilaren. Han lagde ikke skjul på at dagens hovedperson er en stor kapacitet på sit område. – Du udfører dit arbejde til punkt og prikke, du er ikke bleg for at yde en indsats, og du er en meget værdsat medarbejder og kollega. Vi er glade for at kunne fejre dig, men frygter samtidig den dag, hvor de beslutter dig til at forlade skuden – til gengæld er vi glade for, at du valgte os og byen som dit foretrukne domæne, sagde formanden, der kvitterede med værkets jubilæumsgave – et gavekort på nogle fortjente fridag til et sted efter eget valg.

Tidligere formand Poul Karlsen gav et kort rids af værkets udvikling, og det gode samarbejde han havde oplevet med Kurt Agerdal, et samarbejde han havde sat stor pris på.

ÅB

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Østervrå: 40 år i forbrugernes tjeneste...' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER