Anerkendt fotograf kommer til byen

Anerkendt fotograf kommer til byen

26. februar 2013 - kl. 0:14 - af

Det er sjovt at fotografere, og de fleste danskere skyder tusindvis af billeder hvert år. De seneste års digitale revolution har medført, at flere end nogensinde før interesserer sig for fotografering. Men mange af billederne strander uheldigvis på computeren. For selvom man er indehaver af et godt kamera, er det ikke ensbetydende med, at man kan lave gode billeder.

Hvad skal der til for at lave billeder, som fortjener at blive hængt op på stuevæggen?

Når den anerkendte fotograf Casper Tybjerg tirsdag den 5. marts kommer til Sæby, vil der være en enestående mulighed for at få fototips og samtidig høre spændende historier fra en professionel fotografs hverdag. Casper Tybjerg er kendt for at formidle sin viden om fotografering på en lettilgængelig og underholdende måde, så der er garanti for at få brugbar viden med hjem, uanset om man er nybegynder eller erfaren.

Fakta:
Casper Tybjerg er en af landets absolut mest erfarne formidlere af fotografisk viden. Han har besøgt 46 lande med sine kameraer, forfattet ti bøger om fotografering og produceret fotorelaterede indslag for DR og TV2. Dermed er der lagt i kakkelovnen til en inspirerende

Foredraget holdes på Hotel Viking i Sæby, og dørene åbnes kl. 19, hvor der kan ses masser af fotoudstyr og andre spændende ting. Kl. 19.30 starter foredraget, og der vil også være et godt tilbud til aftenens deltagere.

Prisen er 249 kr. incl. sandwich og kaffe i pausen, og billetter kan købes hos Click, Vestergade 20.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Anerkendt fotograf kommer til byen' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER