Nilles Busser vandt pris ved Danish Coach Award

Nilles Busser vandt pris ved Danish Coach Award

23. februar 2013 - kl. 0:56 - af

Det var tre debutanter, der fredag formiddag kunne køre hjem med priserne til Danish Coach Award 2013 i Messecenter Herning.

Nilles Rejser fra Dybvad blev i år kåret til Årets Busrejsearrangør. De har ikke tidligere været nomineret til en lignende pris, og var dermed debutanter.

”Komiteen var meget imponeret over Nilles Rejsers dedikation til busrejser, og ikke mindst det at Nilles Rejser de seneste par år har formået at hæve antallet af busrejsende gæster betragteligt, gjorde et stort indtryk”, siger direktør i Danske Busvognmænd Steen Bundgaard til Transportnyhederne.dk

”De nye vindere viser, at vi med Danish Coach Award vil fokusere på de sider af busrejsebranchen, som man måske har en tendens til at overse. Både store og små virksomheder samt busvognmænd med og uden rejsebureauer kan bidrage konstruktivt til udviklingen af
busrejsen.

Prisvinderne er blevet valgt af en uafhængig komite, hvor hvert medlem har stemt individuelt på deres foretrukne kandidat. Tilsammen har priskomiteen repræsenteret en bred viden inden for økonomi, marketing, de nære markeder samt turist- og rejsebranchen.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Nilles Busser vandt pris ved Danish Coach Award' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER