Aktive Kvinder på tidlig forårstur…

Aktive Kvinder på tidlig forårstur…

21. februar 2013 - kl. 0:09 - af

Aktive Kvinder i Sæby drager torsdag den 28. februar ud på en tidlig forårstur. Det sker i forbindelse med det årlige besøg på Dansk Supermarkeds uddannelsescenter Bøgehøj ved Ebeltoft. Her skal kvinderne se elevernes svendestykker og får samtidig mulighed for at gøre en god handel. Efter besøget på Bøgehøj bliver der lejlighed til en gåtur i Ebeltofts gamle gader, inden en buffet venter på Restaurant Molboerne. Turen er for længst fuldtegnet.

Få dage forinden turen til Ebeltoft holder foreningen i øvrigt generalforsamling mandag den 25. februar i Sæby Fritidscenter. Generalforsamlingen indledes med spisning, og aftenen slutter med et bankospil, hvortil medlemmerne hver skal medbringe en pakke. Tilmeldingen til generalforsamlingen er i øvrigt slut.

Tirsdag den 7. marts får Aktive Kvinder besøg af Marie Høgsbro, Dronninglund Slot. Hun vil i Manegen – Sæby Kulturhus fortælle om sit mangeårige arbejde på Julemærkehjemmet i Hobro, hvor hun sidste år stoppede som forstander.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Aktive Kvinder på tidlig forårstur...' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger