Tag med på en rejse tilbage i Irlands historie

Tag med på en rejse tilbage i Irlands historie

19. februar 2013 - kl. 12:29 - af

Fredag den 22. Februar kl. 14.30, er der igen ”Kirkens Dagligstue” i Mariehuset ved Sæby Kirke. Her bliver man taget med på en rejse tilbage i Irlands historie, ser på baggrunden for landet og for kristendommens særlige forhold og betydning, som også viser sig i konflikten i Nordirland.

Keld Skovgård er guide for denne del af ”rundvisningen”, og bagefter vil Solveig Skovgård gennem ord og billeder, tage os med på en tur ud i den irske natur, som den tager sig ud i dag, og man kommer også til at se kirker og andet, der hører med til den irske kultur.

Solveig var sidste sommer en tur i Irland på turné med sit kor. Så musik bliver der også noget af.

Alle er velkomne.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Tag med på en rejse tilbage i Irlands historie' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER