Vendsyssel Mesterskaberne for tegneseriehold

Vendsyssel Mesterskaberne for tegneseriehold

12. februar 2013 - kl. 0:05 - af

I sportens verden er det som regel sådan, at “vinderne tager det hele”. Dette citat, der optræder i en gammel ABBA-sang, passer også på vinterens indendørs fodbold. Derfor kan det ofte være svært for hold, der ikke rummer fodboldtalenter ud over, eller i det hele taget op til det sædvanlige, at komme ud at spille finalekampe med noget på spil.

Dette har en gruppe spillere fra Sæby og Jerslev valgt at gøre noget ved. De har oprettet et nyt stævne, der bærer navnet “VM for tegneseriehold” (VM står for Vendsyssel Mesterskaberne). Her har man inviteret otte hold fra Vendsyssel, som ikke har været for sejrsvante, til at dyste imod hinanden. Der er tale om tre hold fra IF Skjold Sæby, heraf et enkelt old boys, to hold fra Hjørring AIK Frem og hold fra Understed, Skæve og Jerslev.

Hovedsponsoren er Nordjyske Bank, som har sponsoreret både første-, anden- og tredjepræmierne, men også resten af det lokale forretningsliv i Sæby har bakket rigtigt flot op om hele ideen, og der er doneret mange flotte sponsorpræmier.

Stævnet spilles lørdag den 16. februar med første kamp kl. 13.00 i Sæby Fritidscenters hal A.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Vendsyssel Mesterskaberne for tegneseriehold' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER