Musical med sang og musik til skolefesten

Musical med sang og musik til skolefesten

9. februar 2013 - kl. 0:42 - af

Musicalen Bølle Bob kender de fleste til, og hvis ikke, så er det med at møde op på Stensnæsskolen i Voerså torsdag 14. februar. Her opfører skolens 7. klasse nemlig skuespillet Bølle Bo, hvor der indgår masser af sang, musik og en hel del spræl.

Eleverne har gennem længere tid øvet på musicalen, og instruktører er klasselærer Randi Funch og musiklærer Henrik Krarup, og de har i fællesskab fået ”skruet” et brag af en sceneoptræden for aktørerne sammen, så det giver store udfordringer, for den enkelte elev. Musikken til stykket er specielt udvalgt af musiklæreren, til de optrædende på scenen.

Fremvisningen af Bølle Bob foregår i Voersåhallen, men i modsætning til tidligere år, hvor resten af festen også foregik i hallen, har man valgt at rykke ind på skolen. Her fortsætter skolefesten med masser af ramasjang i flere klasseværelser, hvor der er forskellige boder med aktiviteter for alle som diskotek, fiskedam, flødebollekast, dartpilekast samt en hel del andre sjove påfund.

I et klasseværelse kan pigerne få sat og redt hår samt blive sminket. Et listigt sted kan der købes kaffe med kage, som eleverne selv har bagt. På denne måde, giver det forældre og andre, der ikke er til høj musik, muligheden for at gemme og hygge sig, uden den høje musik fra diskoteket til at overdøve samtalerne.

På et tidspunkt er der også et elev- og lærertræf for tidligere elever og lærere på skolen, der her får mulighed for at hilse på hinanden og udveksle minder over et lille glas vin.

Generalprøven finder sted torsdag formiddag kl. 10, og premieren er sat til 18.30 samme aften.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Musical med sang og musik til skolefesten' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER