Åbent hus på Nordjyllands bedste selskabsadresse

Åbent hus på Nordjyllands bedste selskabsadresse

7. februar 2013 - kl. 9:18 - af

Søndag den 10. februar er der masser af inspiration at hente på Hotel Viking, når der holdes åbent hus.

Hotel Viking samt en række af byens forretninger vil gerne vise, hvordan de kan hjælpe dig til at gøre netop din fest til en uforglemmelig dag – uanset om det er et bryllup, en konfirmation, en rund dag eller en firmafest, så står de parate til at fortælle om de sidste nyheder og tidens trend indenfor festbeklædning, brudekjoler, selskabs- og portrætfotografering, transportmuligheder, blomster til dagen samt festens omgivelser og overnatningsmuligheder.

Det hele kan opleves på Hotel Viking, hvor der er muligheder for at se alle hotellets faciliteter, lige fra værelser, hvor af der er 84 plus 2 suiter, 6 restauranter – som alle kan klædes i festtøj afhængig af dagens anledning – og til hotellets unike Aqua Spa og Wellness afdeling med både inden- og udendørs opvarmede bassiner, fitnesscenter samt en lækker wellness cafe’.

Blandt de deltagende forretninger kan nævnes: Alt til Bruden, Sæby Limousine Service, Kalhøj, Bellis Blomster, Vaskeriet Neptun, og Click.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Åbent hus på Nordjyllands bedste selskabsadresse' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER