Stort gavekort fra Spar Nord til Fastelavnsfesten på Torvet

Stort gavekort fra Spar Nord til Fastelavnsfesten på Torvet

5. februar 2013 - kl. 10:15 - af

Traditionen tro er der på lørdag fastelavnsfest på Sæby Torv. Sæby Handelsstandsforening afholder i samarbejde med Borgerforeningen og i år Spar Nord dette fantastiske arrangement på Torvet.

Som det er sket tidligere år, slås der katten af tønden i tre grupper inddelt efter alder. Her plejer der ikke at gå længe inden de ældste har fået gjort kål på den store tønde, mens det ofte trækker noget mere ud hos de yngste, der med mellemrum må søge til hjælp fra de voksne.

I alle 3 kategorier uddeles præmie til konge og dronning i form af et gavekort til Handelsstandsforeningen, og som tidligere skal der herefter findes den bedst udklædte dreng og pige.

I år bliver det så ekstra spændende, da Spar Nord i Sæby har valgt ekstraordinært at donere et gavekort til LEGOland på 2.500 kr. til den bedst udklædte på Torvet! – Så der er alt mulig grund til at gøre noget ekstra ud af det i år, både med dragter og udsmykning.

Til alle fremmødte børn er der yderligere en gratis slikpose, så skulle man ikke vinde nogle af de andre flotte præmier, er der alligevel lidt at trøste sig med.

Sidst men ikke mindst har Spar Nord taget deres Mascot med, således at alle børn kan blive fotograferet sammen med Frønse, som han hedder.

“Dette er naturligvis gratis”, fortæller Anders Krøgh fra Spar Nord og fortsætter: ”Vi har hyret en fotograf fra Click, der tager et flot billede, som børnene så kan hente hos os i Spar Nord en uge efter fastelavn, så vi håber, der kommer rigtig mange, så vi kan pynte hele banken med flotte portrætter”, slutter han.

Arrangementet på Torvet starter lørdag kl. 11.00 – Vel mødt!

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Stort gavekort fra Spar Nord til Fastelavnsfesten på Torvet' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER