Standerhejsning i Voerså med Metal-bolde

Standerhejsning i Voerså med Metal-bolde

3. februar 2013 - kl. 13:32 - af

For Voerså IFs fodboldspillere var det en stor glæde, at Metals formand i Sæby, Brian Pedersen, dukkede op til standerhejsningen lørdag 2. februar med 6 splinternye fodbolde.

– Boldene er en flot gave, som vi tager imod med kyshånd. Vi har lige i underkanten af 200 medlemmer i fodboldafdelingen, og det gælder både piger og drenge, dame- og herreseniorer, så vi skal nok få brug for dem. Tak til Metal og Brian Pedersen for den gestus, sagde formand Ole Kristensen.

– Metal er sponsor for superligaen i fodbold, men vi skal også tænke på bredden. Derfor har vi et antal fodbolde, som vi deler ud til klubberne i området. Foreløbig har Skjold i Sæby fået nogle bolde og nu Voerså IF. I dag skal jeg også nå til Syvsten, og de næste, der står for tur er Lyngså Boldklub, fortæller Brian Pedersen.

Inden metalformanden drog til Syvsten, testede han lige kaffen og suppen i klubhuset og sagde god for begge dele. Dog kunne han godt have ønsket sig en maggiterning mere i suppen, men den var godkendt.

Mens Brian Pedersen sad og drak kaffe, fortalte han, at han ikke for længe siden selv lavede melboller til suppen på gammeldaws facon – og det smagte.

Inden flaget gik til tops, bød formand Ole Kristensen velkommen, til de kun 15 fremmødte. I forvejen havde 10 meldt afbud, på grund af de skulle deltage i AAB supports indendørs fodboldfinalestævne i Køge, mens en del andre var på vinterferie.

– Jeg er slet ikke i tvivl om disse afbudsramte spillere tropper op på tirsdag, og så kommer vi rigtig i gang.

Foreløbig træner vi hver tirsdag og torsdag kl. 19.00, og indtil videre lørdage 13.00.

En del mandage aftener tager vi til Frederikshavn og træner på kunstbanen der, mens der i dagene 22. 23. og 24. marts er planlagt et træningsophold på centeret i Tilst, sagde cheftræner Morten Sørensen.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Standerhejsning i Voerså med Metal-bolde' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger