Lyskoncert med Maria Elizabeth i Volstrup kirke

Lyskoncert med Maria Elizabeth i Volstrup kirke

1. februar 2013 - kl. 12:41 - af

Omgivet af 25 stearinlys synger og spiller sangeren, sangskriveren og guitaristen Maria Elizabeth en stemningsfyldt og intim koncert i Volstrup Kirke søndag den 3. februar kl. 19.00. Programmet består af sange fra hendes anmelderroste CD, Like a Feather, samt sange fra hendes kommende danske CD.

Tre singler fra CDen Like a Feather er i rotation på P4. Pressen har kaldt sangene ”langtidsholdbare, unikke og med hitpotentiale”. Sangeren Ivan Pedersen omtaler CD’en som ”sommerfuglelet – et kærligt tonalt strejf på kinden – der ikke lægger sig i andre kunstneres slipstrøm”.

”Jeg var så heldig at høre Maria Elizabeth synge i en lille kirke i Cannes i efteråret. Det var en stor oplevelse. Maria Elizabeth synger med en naturlighed og autencitet, der går lige ind bag alle facader og værn og får én til at slappe af og trække vejret roligt. Hendes lyrik er så fin og mild, men med en kraft og vilje bag. Jeg værdsætter den gave jeg fik overrakt den dag i det lille kirkerum i Cannes”, siger Karina Aallmann, som er sognepræst i Svendborg. Maria Elizabeth er nok lige så kendt på Fyn, som Niels Hausgaard er det i Vendsyssel. Der er fri entré til koncerten.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Lyskoncert med Maria Elizabeth i Volstrup kirke ' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger