Fastelavnsfest i kirke og kirkehus….

Fastelavnsfest i kirke og kirkehus….

1. februar 2013 - kl. 10:32 - af

For første gang lægger Lyngså kirkehus rammer til en fastelavnsfest. Det sker tirsdag 12. februar, hvor der startes med børne- og familiegudstjeneste i kirken. Lige fra starten i kirken må man gerne være udklædt, og det gælder både børn og voksne. Efter gudstjenesten går alle ned i kirkehuset, og her har Albæk-Lyngså menighedsråd sørget for diverse ”fastfood” og andet godt til alle. Når alle har fået, det de kan spise og drikke, er der tøndeslagning for både store og små med efterfølgende kåringer af kattekonger og dronninger.

Menighedsrådet håber, at rigtig mange vil møde op og opfordrer alle til at tage søskende, forældre, bedsteforældre, naboer og venner med til fastelavnsfesten.

Der lægges ud 17.00 i kirken, og det forventes, festen er overstået ca. 19.30.

En kommentar til “Fastelavnsfest i kirke og kirkehus….” under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

En kommentar til “Fastelavnsfest i kirke og kirkehus….”

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Fastelavnsfest i kirke og kirkehus....' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER