Fra alle os i Spar Nord Sæby til alle jer

Fra alle os i Spar Nord Sæby til alle jer

22. december 2012 - kl. 10:18 - af

Spar Nord Sæby ønsker alle vores kunder, forretningsforbindelser en glædelig jul.

Her på tærsklen til det nye år vil vi gerne ønske alle en glædelig jul og et lykkebringende nytår.

Set fra et økonomisk perspektiv blev 2012 desværre ikke den vending, som mange havde håbet på. Tværtimod blev 2012 endnu et år i finanskrisens tegn, og meget tyder på, at det kun bliver marginalt bedre i 2013.

Der er imidlertid en række nordjyske lyspunkter, som er værd at hæfte sig ved.

Først og fremmest har det nordjyske boligmarked stabiliseret sig her i 2012 med en stort set flad prisudvikling, og ledigheden er rent faktisk faldet med fem procent i løbet af året. Det betyder ikke, at vi i Nordjylland nu kan ånde lettet op, men der er i hvert fald tegn på, at vi er ovre det værste og snart kan se frem til mere af den vækst, som vi alle sukker efter.

For Spar Nords vedkommende har 2012 været et begivenhedsrigt år, der ikke mindst har været præget af fusionen med Sparbank. Rundt omkring i landet er vi nu i fuld gang med at smelte vores to banker sammen, og vi ser frem til et 2013, hvor Spar Nord kommer til at stå stærkere på banen end nogensinde tidligere. Det betyder, at Spar Nord også fremadrettet har rigtige gode forudsætninger for at være konkurrencedygtig over for såvel privat- som erhvervskunder, og på den baggrund ser vi meget frem til det nye år.

Endnu en gang rigtig glædelig jul og godt nytår.

Julehilsner fra alle os i Spar Nord Sæby.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Fra alle os i Spar Nord Sæby til alle jer' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER