Allan Olsen – Verdensturne i Vendsyssel

Allan Olsen – Verdensturne i Vendsyssel

15. december 2012 - kl. 13:28 - af

Alting stiger – og endnu mere forsvinder væk fra randområderne. Men nu kan det være nok, siger Allan Olsen. Til marts rejser sangeren ud på en sand ” Verdensturne i Vendsyssel”.

Olsen agter i de tidlige forårs-måneder at gi’ koncert 20 – 25 steder, bl.a. i Sæby og kun i Vendsyssel. Turneen kommer til at omfatte alt fra den mindste flække, hvor den sidste handlende har forladt hovedgaden, til Vendsyssels “storbyer”.

Allan Olsen siger: “Jeg er jo godt klar over, det hér aldrig er gjort før. Men nu skal det altså for et øjeblik være slut med at folk i Tolne eller Agger skal bevæge sig langt udenfor sprit-radius, bare for at opleve lidt. Der er ikke noget som helst galt med de steder, hvor folk bor og har deres daglige liv. Derimod tror jeg de fleste er trætte af at høre på “Udkantsdanmark ” og mere eller mindre anløbne bananer. – Og hvis du vil være i underholdningsbranchen, må du da være parat til at bevæge dig. – Osse derhen, hvor folk nu en gang bor…”

Gennem mere end 35 år har Allan Olsen manifesteret sig, som én af landets fineste sangskrivere og ofte med afsæt i sin baggrund og opvækst i Vendsyssel. Olsen trådte sine første skridt som professionel på de mindste, og mest ydmyge klubber og værtshuse i Nordjylland, og han har ofte

understreget, at det var netop hér han lærte stort set alt, hvad hans metier senere har bestået af. Nu vender han tilbage – og gør det mildest talt grundigt, og kun i Vendsyssel.

Glæd jer. Som solist er Allan Olsen uforlignelig, og en aften i ex-frederikshavnerens selskab er altid en mindeværdig oplevelse.

Oplev Allan Olsen lørdag den 20. april 2013 kl. 20.30 på Franks Restaurant..

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Allan Olsen - Verdensturne i Vendsyssel ' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER