Så bliver der lagt i ovnen hos SuperBrugsen

Så bliver der lagt i ovnen hos SuperBrugsen

6. december 2012 - kl. 13:43 - af

Et projekt, som nu har været undervejs siden sidste år, bliver nu til virkelighed.

Fra den 2. januar er det ikke længere ”bake off” brød, der leveres over disken hos SuperBrugsen, på Chr. Pedersensvej i Sæby, men rigtig hjemmebagt bagerbrød og konditorkager.

Brugsuddeler Ander Jacobsen fortæller:

”Jeg synes, det var en stor fejl, da man i 2010 lukkede bageriet i SuperBrugsen og gik over til ”bake off”, så det var et af de første projekter, jeg gik i gang med, da jeg i august 2011 blev uddeler i SuperBrugsen.

Nu bliver sortimentet meget større og bredere, med hjemmelavet wienerbrød, italienske og specielle brød, konditorkager og brød efter årstiderne – klejner, flødekager, jordbærkager og hvad årstiderne ellers har af traditioner, inden for brød og kager.

Samtidig har vi også valgt at se fremad og få nogle folk i arbejde. Vi har ansat både bagere og konditorer, så alt i alt, en bedre og bredere bagerafdeling til gavn for kunderne, men også med nye arbejdspladser i Sæby”.

En kommentar til “Så bliver der lagt i ovnen hos SuperBrugsen” under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

En kommentar til “Så bliver der lagt i ovnen hos SuperBrugsen”

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Så bliver der lagt i ovnen hos SuperBrugsen' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER