GF Forsikring: Vendelboer på glatis

Arkivfoto: GF Forsikring

GF Forsikring: Vendelboer på glatis

25. oktober 2012 - kl. 10:07 - af

I weekenden 3.-4. november forbereder bilister fra Sæby og omegn sig på endnu en hård vinter, når de giver sig selv og deres bil en udfordring på Køreteknisk Anlæg i Nørresundby.

De hårde vintre er i frisk erindring hos bilisterne, og mange har oplevet problemer med at styre deres bil under vanskelige vej- og vejrforhold. Så vil man nedsætte risikoen for skader den kommende vinter, er det en god ide at øve sig under trygge forhold.
Igen i år er der derfor forebyggende vinterhjælp på vej til de nordjyske bilister. For i den kommende weekend inviterer GF Forsikring til GF Sikkerhedsdag på Køreteknisk Anlæg i blandt andet Nørresundby.

Udfordring til bilisterne
På GF Sikkerhedsdag starter hvert hold med instruktion, før der tages hul på udfordringer med at styre og bremse på tør vej, på lige glatbane og på den vanskelige krumme glatbane. Træningen omfatter også katastrofeopbremsning, bremse- og undvigemanøvre samt fremprovokerede udskridningsøvelser ved træk i håndbremsen. Herudover er der på mange anlæg en lokal kørelærer fra køreteknisk anlæg, der fortæller om de regler, der oftest bliver glemt i trafikken, og hvad det betyder for trafiksikkerheden.

GF Sikkerhedsdag løber af stablen i 18 byer over hele landet – blandt andet på Køreteknisk Anlæg i Nørresundby. Nogle anlæg er allerede helt fyldt op, men der er stadig ledige pladser at få på de fleste anlæg, hvis man er hurtig, siger Jens Jørgen Vinther fra GF Forsikring i Frederikshavn og Hjørring, der opfordrer alle interesserede bilister til at reservere en tid på www.gfsikkerhedsdag.dk. Har man ikke sin bil forsikret i GF, kan man ringe til os på 98 42 50 22, så hjælper vi med tilmeldingen slutter Jens Jørgen Vinther.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'GF Forsikring: Vendelboer på glatis ' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger