Tyrolerfest – Det kan kun blive godt!

Tyrolerfest – Det kan kun blive godt!

22. oktober 2012 - kl. 11:48 - af

Årets tyrolerfest i Syvstenhallen kan kun gå godt. Billetsalget er gået forrygende, så de ser frem til en kanon fest i hallen den 3. november.

Sæby tyrolerorkester har her i efteråret haft utrolige mange arrangementer både nord og syd for Limfjorden. De skaber en fantastisk stemning, og det glæder de sig i Syvsten Idrætsforening til at dele med alle deres gæster.

Helt udsolgt er der ikke endnu. Små 100 billetter er stadig til salg hos Click i Sæby og hos Inge på tlf. 2145 1823.

Det er 3. gang der afholdes tyrolerfest, og de 2 forrige år har det været festglade mennesker i tyrolertøj, der har nydt en glad aften sammen med venner i Syvstenhallen. Alle glæder sig til den 3. fest i rækken.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Tyrolerfest - Det kan kun blive godt!' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER