Indstil en kandidat til årets handicappris 2012

Indstil en kandidat til årets handicappris 2012

17. oktober 2012 - kl. 9:06 - af

DH (Danske Handicaporganisationer) Frederikshavn uddeler hvert år på sin fødselsdag den 14. november OMTANKEN.

Omtanken er en handicappris som DH Frederikshavn giver til en virksomhed, en forretning eller en person i Frederikshavn Kommune, der har gjort en ekstraordinær indsats ved f.eks. at lette tilgængeligheden for handicappede, eller ved at yde en særlig services til handicappede med specielle behov, eller som har gjort en særlig indsats for handicappede på arbejdsmarkedet. (Det rummelige arbejdsmarked).

Sidste år gik prisen til Naturvejleder Bo Storm for sit initiativ omkring naturen på skinner.

Forslag kan sendes til formand Kurt Nielsen på mail: kuni@frederikshavn eller til Kurt Nielsen Sdr. Ringvej 5 9300 Sæby

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Indstil en kandidat til årets handicappris 2012' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER