Udstilling: Efterårskunst i Jerslev 2012

Udstilling: Efterårskunst i Jerslev 2012

16. oktober 2012 - kl. 0:05 - af

49 kunstnere, heraf 13 helt nye, er med ved dette års kunstudstilling i Jerslev, lørdag den 20. og søndag den 21. oktober.

Jerslev Borgerforening byder for 26. gang velkommen til Efterårskunst i Toftegårdsskolens Idrætshal. Helt efter traditionen kan publikum igen se frem til en særdeles alsidig udstilling med stor bredde i det kunstneriske udtryk. Der præsenteres således akvareller, malerier, serigrafi, ikoner, relieffer, keramik, tekstil- og glaskunst, samt smykker lavet af sølv, bronze, raku- og glasperler. Desuden er der skulpturer udført i glas, sten, bronze, stål og jern.

Udstillere
I alt deltager 49 kunstnere i udstillingen. Traditionen tro byder Jerslev Husflidsforening, Jerslev Fotoklub, Børnehaverne Smørhullet og Baunehøj også ind med deres helt egne udstillinger. Desuden har Egnsmindesamlingen for Jerslev og Omegn deres helt eget tema – Jubiiilæum, der hovedsagelig har udspring i det forestående skolejubilæum på Toftegaardsskolen.

Fernisering
Formand for Landsbyrådet Knud Erik Sørensen åbner udstillingen, lørdag den 21.oktober. Til ferniseringen serveres en lille forfriskning, og til øregangene er der underholdning af orkestret Jazzfriends.

Søndag leveres den musikalske underholdning af De tre Blæsere.

Begge dage vil der i Kunstcaféen være mulighed for at slappe af med mad og drikkevarer til rimelige priser, og med udsigt til udstillingen fra cafebordene.

Lotteri
-I 2011 havde vi præmiere på et kunstlotteri, det blev en rigtig fint succes, så det gentager vi selvfølge ved dette års udstilling, lyder det fra Kunstudvalget. I år er der ca. 50 gevinster, alle flotte kunstværker, skænket af udstillerne. Lodderne kan købes under hele udstillingen, og spændingen udløses søndag sidst på eftermiddagen, hvor de udtrukne vindernumre offentliggøres.

Årets plakat
Viser en farverig rakubrændt keramikskål lavet af Tina Risager, Ferslev. Tina Risager er tillige indtrådt som nyt medlem af kunstudvalget. Hun afløser Kurt Kirkbak, Dronninglund, der efter mange års arbejde i udvalget ønskede at blive afløst. Kunstudvalget består i øvrigt af Mona Fuglsang, Hanne Svensmark og Anette Laursen. Kendetegnende for udstillingen er, at mange frivillige hjælpere løfter i flok og gør det muligt år for år at arrangere og afvikle Efterårskunst på bedste vis.

Udstillingen, der er en salgsudstilling, modtager støtte fra Fritids- og Kulturudvalget i Brønderslev Kommune. Se også jerslev.net/view.asp?soc=161

ÅB

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Udstilling: Efterårskunst i Jerslev 2012' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER