IF Skjold til Italien med 101 deltagere

IF Skjold til Italien med 101 deltagere

13. oktober 2012 - kl. 10:27 - af

Lørdag morgen kl. 8.00 drog 101 forventningsfulde deltagere fra IF Skjold til Italien for at deltage i en international fodboldturnering ved Gardasøen.

Asger Mortensen, formand i SKJOLD siger: ”Det er anden gang vi deltager i denne turnering. Vi har tidligere været i Holland og Spanien, men finder denne turnering rigtig god. Vi har i år den største gruppe nogen sinde. Det er spillere i aldersgruppen fra 13 til 18 år. Både piger og drenge”.

Drengene fra U15 på billedet har taget opstilling, for at vise de flotte hætte trøjer alle har fået til turen. Trøjerne er sponsoreret af OK-Trafikcenter Sæby Syd, Hørby Turist Busser og Sportigan.

Turen varer en uge. Der skal spilles en masse fodbold kampe, men der bliver også tid til socialt samvær og shopping. Opholdet starter søndag i det store forlystelses land, Gardaland. Mandag går det løs med fodboldkampe.

Vi vender tilbage med en fyldig reportage, når spillerne igen er kommet hjem.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'IF Skjold til Italien med 101 deltagere' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER