DM guld til Mathias Nyborg fra Syvsten

DM guld til Mathias Nyborg fra Syvsten

13. oktober 2012 - kl. 10:31 - af

Sidste weekends afvikling af danmarksmesterskaberne i 10-dans indbragte den kun 11-årige Mathias Nyborg fra Frederikshavn Sportsdanser Forening den eftertragtede titel, da han sammen med sin århusianske partner Katrine Dissing dansede sig til guldet i Børn 2.

Det unge par havde taget turen til Nykøbing Falster, hvor de skulle danse 3 standard og 3 latin danse. Et panel bestående af 2 danske og 5 udenlandske dommere vurderede deres præstation i finalen til 40 1-taller ud af 42 mulige, hvilket udløste en suveræn sejr.

Til trods for at der nu er efterårsferie, så har Mathias og Katrine ikke tid til at hvile på laurbærrene. Allerede næste weekend deltager de i DM i latin danse i Glostrup.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'DM guld til Mathias Nyborg fra Syvsten' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER