Der var mange former for motion på skemaet

Der var mange former for motion på skemaet

12. oktober 2012 - kl. 14:19 - af

Vejret var perfekt, da Sæby Skole fredag før efterårsferien holdt motionsdag på og omkring skolen. Børnene var inddelt i 3 klinger alt efter klassetrin, og der blev virkelig fightet på alle klassetrin.

Klinge 1, som dækker 0.-3. klasse, havde kilometerfræs, som endte med, at børnene tilsammen havde løbet ikke mindre end 1.467 km, en flot præstation. Efter ferien skal der så regnes på, hvor langt ned i Sydeuropa man kan komme, hvis man løb det samme antal km.

4.-6. klasse, som er klinge 2, holdt løb på og omkring skolen. Her fik man, på de udlagte ruter, et klip eller et stempel for hver km man løb. Det har uden tvivl været hårdt, da gårsdagens skolefest, som stod i sportens tegn, nok stadig sad i benene.

Hos klinge 3, 7.-9. klasserne, blev der kæmpet klasse mod klasse i høvdingeboldturnering i hallen. Og et stor tillykke til 7.B, som blev dette års vindere.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Der var mange former for motion på skemaet' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER