Anders Broholm (V) er igen klar til Folketinget

Anders Broholm (V) er igen klar til Folketinget

10. oktober 2012 - kl. 0:37 - af

Anders Broholm er igen opstillet til Folketinget og klar til at kæmpe for revanche efter, at han var millimeter fra at blive valgt ved sidste folketingsvalg.

Denne gang er det Brønderslevkredsen, der har opstillet Anders Broholm til Folketinget og han er dermed igen på venstres hold til næste folketingsvalg, hvor man kan stemme på ham i hele Nordjylland.

”Jeg vil gerne bruge den erfaring jeg har fået via arbejdet i Frederikshavn byråd til at kæmpe for vores landsdel. Jeg synes, at Nordjylland har nogle særlige udfordringer, som jeg gerne vil være med til at sætte fokus på og finde løsninger på” Siger Anders Broholm

Udover fremtidig nordjysk vækst, er uddannelsesområdet og sundhedsområdet områder, der har Anders Broholms fokus. Men også den liberale dagsorden er vigtig for den unge venstremand:

”Venstre skal være dét parti der formulerer liberal politik og sætter en borgerlig-liberal dagsorden. Hvis ikke vi gør det, hvem skulle så og hvordan kan vi så forvente at befolkningen vil have forståelse for behovet for reformer der skaber vækst, jobs og mere personlig frihed. Vores mål er ikke bare at snakke om det, men at få det gennemført – borgerlig/liberale der arbejder! Vi skal turde sige tingene mere lige ud, som efterlønsreformen er et klart eksempel på.” Siger Anders Broholm.

Anders Broholm er 28 år og underviser til daglig på Frederikshavn Gymnasium og HF-kursus. Han har været medlem af byrådet i Frederikshavn Kommune siden 2006.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Anders Broholm (V) er igen klar til Folketinget' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER