De nordjyske bilister får det glatte lag

De nordjyske bilister får det glatte lag

1. oktober 2012 - kl. 9:56 - af

Selvom vejene endnu ikke er frostglatte, skader det ikke at være godt forberedt. Derfor får en del vendelboer nu mulighed for at få testet deres køreevner inden vinterens glatte føre sætter ind, siger Jens Jørgen Vinther fra GF Forsikring i Frederikshavn og Hjørring, som inviterer til trafiksikkerhedsdag i november.

De hårde vintre er i frisk erindring hos de nordjyske bilister, og mange har oplevet problemer med at styre deres bil under vanskelige vej- og vejrforhold. Så vil man nedsætte risikoen for skader den kommende vinter, er det en god ide at øve sig under trygge forhold.
Igen i år er der derfor forebyggende vinterhjælp på vej til de bilister, der er forsikret i GF. For i weekenden den 3. og 4. november inviterer GF Forsikring til GF Sikkerhedsdag på Køreteknisk Anlæg i blandt andet Nørresundby.

Udfordring til bilisterne
På GF Sikkerhedsdag starter hvert hold med instruktion, før der tages hul på udfordringer med at styre og bremse på tør vej, på lige glatbane og på den vanskelige krumme glatbane. Træningen omfatter også katastrofeopbremsning, bremse- og undvigemanøvre samt fremprovokerede udskridningsøvelser ved træk i håndbremsen. Herudover er der på mange anlæg en lokal kørelærer fra køreteknisk anlæg, der fortæller om de regler, der oftest bliver glemt i trafikken, og hvad det betyder for trafiksikkerheden.

Hjælp til selvhjælp – og til andre
Prisen for at deltage er 100 kroner, som går ubeskåret til GF Sikkerhedspris, også kendt som danskernes trafikpris. Prisen uddeles til gode lokale trafikinitiativer over hele landet. Sidst blev det til 257.000 kroner, der blev uddelt til fire forskellige projekter landet over, forklarer Jens Jørgen Vinther og fortsætter, – Man hjælper derfor ikke kun sig selv ved at blive en bedre bilist, man gavner samtidig den generelle trafiksikkerhed i Danmark.

Sund fornuft giver overskud til bilisterne
For os er det sund fornuft at invitere vores bilister til GF Sikkerhedsdag. Vi er et af GF’s lokale forsikringskontorer med overskudsdeling på bilforsikringerne – det betyder helt konkret, at hver gang vores bilister undgår en skade, kommer det alle til gode. Dette princip resulterede i, at GF på landsplan betalte 143 mio. kroner retur til bilisterne i foråret 2012, slutter Jens Jørgen Vinther.

Tilmeldingen til GF Sikkerhedsdag starter onsdag den 3. oktober. Arrangementet løber af stablen i 18 byer over hele landet. For at deltage i arrangementet skal man have sin bil forsikret i GF Forsikring.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'De nordjyske bilister får det glatte lag ' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER