Historisk lav rente kan give din bolig ny energi!

Historisk lav rente kan give din bolig ny energi!

20. september 2012 - kl. 0:04 - af

Med den lave rente der er på bl.a. boligmarkedet i øjeblikket, er der en enestående mulighed for et boliglån der kan give dit hus ny energi og samtidig sætte prisen i vejret.

Muligheden for at værdisætte en bolig efter en gennemgribende energirenovering står mæglerne klar til, men inden man når så langt er det vigtigt at få en uvildig gennemgang af sin bolig for at sætte ind der hvor det bedst kan betale sig.

Energirådgiver Bo Bechfeldt fra Energibyen Frederikshavn er en uvildig rådgiver, der sætter fokus på energioptimering og rådgivning ud fra den enkelte boligejers behov, der bliver lavet beregninger der kan tages med i banken og derefter kan man selv vælge hvilken håndværker man ønsker at benytte sig af.

Samfundet som helhed har hårdt brug for, at vi sætter gang i energioptimeringen – ikke mindst de små private håndværksdrivende har brug for arbejde og det er så billigt at låne i øjeblikket, at det ikke kan betale sig at lade være, udtaler Bo Bechfeldt.

Regeringens håndværkerfradrag kan benyttes til og med 31/12-2012.

Energibyen Frederikshavn energirådgiver Bo Bechfeldt, kan gennemgå din bolig og sikre, at du får mest mulig energirådgivning og samtidig sikre, at du kan nå at komme i betragtning til håndværkerfradraget.

Bo Bechfeldt gennemgår din bolig, udfylder en energirapport med tilkendegivelse af, hvad der er mest optimalt for netop din bolig. Samtidig kan Bo Bechfeldt vise dig præcis hvordan du søger om tilskud til håndværkerfradrag. Dette gøres nemt og hurtigt via den håndværker du selv vælger – derefter indberetter du på din selvangivelse og efter skatteberegning i næste års skat, så får du penge retur. Nemt hurtigt og sikkert, det ikke kan betale sig at lade være.

Mere end en halv million danskere ventes i år at gøre brug af regeringens håndværkerfradrag, som udløser et skattefradrag, hvis man får isoleret, malet huset, og udskiftet vinduer og døre, isoleret loftet eller andet.

Så går du med tanker om, at få gjort noget ved hjemmet – så er håndværkerfradraget noget for dig. Håndværkerfradraget gives til håndværkerarbejde, udført i perioden fra d. 1 juni 2011 til og med 31. december 2012.

Fra oliefyr til fjernvarme med tilskud!

Desuden kan man som kunde i Frederikshavn Varme A/S, få tilskud hvis man vælger at udskifte sit oliefyr og gå med på fjernvarmenettet.

Fjernvarme er den billigste opvarmning en dansk husstand kan få. Det viser tal fra Danmarks Statistik.

Frederikshavn Varme A/S yder et tilskud til installering af fjernvarme, uanset om du skrotter dit oliefyr, elvarme eller anden energikilde. Du kan få 8.000 kr. i tilskud fra Frederikshavn Varme til at etablere stikledning – det vil sige den ledning, der forsyner din ejendom med varme. Bo Bechfeldt kan beregne din varmebesparelse for dig.

Du kan møde Bo Bechfeldt lørdag den 29/9-2012 på energimessen i Maskinhallen fra kl. 10-17, eller på Helsemessen i Siloen lørdag den 27/10-2012. Her står Bo Bechfeldt klar med gode gratis råd glæder sig til at hilse på dig.

Bo Bechfeldt kan allerede nu træffes på 24340285 for en uvildig gennemgang af din bolig.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Historisk lav rente kan give din bolig ny energi! ' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger