Fra 8 til 80 millioner i Frederikshavn Kommune

Fra 8 til 80 millioner i Frederikshavn Kommune

15. september 2012 - kl. 11:46 - af

Er der rod i regnskaberne i Frederikshavn Kommune? Borgmesteren i kommunen er presset af politiske modstandere. Først sagde han, at der var 8 millioner kroner i kassen og to dage senere sagde borgmesteren, at der var 80 millioner, fortæller TV2Nord.

”Vi holder et budgetseminar, og her skulle de rigtige tal så gerne komme på bordet. Jeg var overbevist om, at det var en fejl, og vi brugte halvanden dag på at finde ud af, hvad der var galt. Heldigvis viste det sig, at den gennemsnitlige kassebeholdning rigtigt nok var på 80 millioner kroner”, siger Lars Møller, borgmester i Frederikshavn.
Det viste sig, at kommunens regnemaskine var fodret med forkerte tal, så man regnede med udgifter, som om året havde 16 måneder – i stedet for de rigtige 12 måneder.

”At der er regnet forkert er mit ansvar som borgmester. Men jeg har stadig tillid til de personer, som sidder med regnskaberne i Frederikshavn Kommune”, siger Lars Møller.

Denne tillid deles ikke af socialdemokraternes borgmesterkandidat i Frederikshavn Birgit Hansen. Hun siger: ”Det er menneskeligt at fejle, men vi er selvfølgelig foruroliget nu. Derfor vil socialdemokraterne bede borgmesteren om både en mundtlig og en skriftlig redegørelse på næste byrådsmøde”.

En kommentar til “Fra 8 til 80 millioner i Frederikshavn Kommune” under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

En kommentar til “Fra 8 til 80 millioner i Frederikshavn Kommune”

  • Så kan Lars Møller hvis godt droppe de 0,6 % han har fået indført vi skal betale mere i kommuneskat. Eller skal vi sponsorere en palmestrand mere! Utrolig pinligt der ikke er mere styr på det!

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Fra 8 til 80 millioner i Frederikshavn Kommune ' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER