Få scannet din hud hos BB. Lingeri & Helseriet

Få scannet din hud hos BB. Lingeri & Helseriet

6. september 2012 - kl. 10:48 - af

Hvor stærk er din hud egentlig? Det kan du få svar på, når butikken får besøg af Beauté Pacifique mandag den. 10. september fra kl. 10.00 til kl. 16.00.

Mandag den 10. september er det muligt at få scannet sin hud hos BB. Lingeri & Helseriet, når Danske Beauté Pacifique besøger butikken. Ved hjælp af avanceret ultralydsudstyr kan du se din huds tilstand indefra – og er du allerede bruger af de enestående produkter, kan du via de populære scanningsbilleder følge med i din huds udvikling.

Nyt kosttilskud
Samtidig kan du også høre om det nye kosttilskud fra Beauté Pacifique: LA FORTE, der er en ny og forbedret udgave af det populære Life After 40, som bidrager til at opretholde fugtbalancen i huden. LA FORTE er derfor et oplagt valg for personer med tør hud. LA FORTE indeholder også blandt andet vitamin D, der bidrager til immunsystemets normale funktion.

Hudpleje i verdensklasse
Beauté Pacifique udvikles og fremstilles i Hadsund i Jylland. Firmaet stiftedes i 90’erne med ambitioner om at skabe en banebrydende hudplejeserie med objektiv og målbar effekt. Beauté Pacifique-produktserien består i dag af knap 50 produkter og sælges hos ca. 500 danske forhandlere.

Også i udlandet er der stor efterspørgsel efter de danske cremer, og de nyeste markeder tæller Hong Kong, Singapore og Taiwan.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Få scannet din hud hos BB. Lingeri & Helseriet' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger