Klubmestrene i golf 2012 er fundet

Klubmestrene i golf 2012 er fundet

4. september 2012 - kl. 0:03 - af

Inden søndagens sidste runde i årets klubmesterskaber var der lagt i kakkelovnen til en spændende afslutning. Hos damerne var 4 slag mellem første- og andenpladsen, mens der i herrerækken var 4 spillere inden for 4 slag.

Hos damerne var Janni Jæger i spidsen inden sidste runde, men Jannis start på 4. runde var katastrofal, da hun allerede efter 3 huller havde mistet sit forspring.

Den forsvarende mester Jonna Kejser og den 3. spiller, Jette Nymark, i førerbolden spillede sig tilbage i kampen om pokalen. Da de 3 spillere rundede efter de første 9 huller, var der ét slag mellem dem.

Som bagni skred frem var det Jonna Kejser, som havde de bedste nerver, og hun spillede de sidste 9 huller i 40 slag, 1 slag bedre end sit handicap. Jonna Kejsers scorer på de 4 runder var 353 slag, andenpladsen gik til Janni Jæger med 358 slag, og Jette Nymark blev nummer 3 med 360 slag.

Hos herrerne var den forsvarende mester Jakob Thiessen i kamp, og til forskel fra 2011, hvor Thiessen havde et forspring på hele 9 slag, så var forspringet inden sidste runde kun på 2 slag til Claus Munk Andersen og 4 slag til Allan Kastrup og Jacob Dahlmoes.

Jakob Thiessen satte turbo fra hul 1 og lavede birdie på hul 1 og hul 2, men så kom der en dobbeltbogey og 2 tribelbogeys på kortet på de næste 3 huller, så var forspringet væk og 3 af de førende spillerne var stort set lige. Men fra hul 6 og fremefter var der kun pars og en enkelt birdie på Thiessens scorekort, og da Allan Kastrup lavede et par bogeys og Claus Munk tabte pusten helt til sidste, så kunne Jakob Thiessen hæve pokalen igen i 2012.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Klubmestrene i golf 2012 er fundet' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger