Goddag til en og farvel til to kirketjenere

Goddag til en og farvel til to kirketjenere

1. september 2012 - kl. 5:05 - af

Efter gudstjenesten den 9. september i Sæby kirke, går de der har lyst, med i Mariehuset for at tage afsked med to kirketjenere.

Både Jørgen Vestergaard og Kirsten Andersen har valgt at gå på pension, og derfor vil menighedsrådet være vært ved et let traktement, hvor der bliver mulighed for at sige farvel og tak til de to vellidte og dygtige kirketjenere.

Der vil samtidig blive lejlighed til at møde den nye kirketjener Kurt Birkbak.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Goddag til en og farvel til to kirketjenere' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER