Naturen helt ind på <br>biblioteket

Naturen helt ind på
biblioteket

6. juli 2012 - kl. 9:56 - af

Udstilling: Fotokunst af Maibrit Bjerring Gabrielsen, Sæby.

Scenariet er naturen, så klart og tydeligt lyder det fra Maibrit Bjerring Gabrielsen, som er udstillingsaktuel på Sæby Bibliotek med sine mange flotte fotos. – Jeg har ikke apparatet med, når jeg går ud og handler, men ellers er det min trofaste følgesvend uanset, om jeg går en tur i Sæbys smukke natur, eller jeg kører lidt længere væk i min bil, fortæller Maibrit. Fotoarbejdet har udviklet sig gennem årene, og det har efterhånden givet hende en stor erfaring på området.

Hvorfor nu denne store passion for fotografiet? – Det at fotografere har altid været en del af mit liv, forklarer Maibrit. Min far var en ivrig amatørfotograf, og han var også meget fascineret af naturen med fokus på plante- og dyreliv. Derimod var det Maibrits mor, der stod for at forevige familiebegivenheder.

Havet drager
– Jeg er især tiltrukket af stranden og havet, men det er måske, fordi jeg har levet det meste af mit liv inde i landet, siger Maibrit, der er født og opvokset på Midtsjælland. Det var kærlighed, der fik hende til i 2002 at flytte nordenfjords, og nu har hun altså fundet en dobbelt kærlighed med Sæbys smukke natur – skoven, stranden og havet.

– Jeg kunne godt tænke mig at få et større udbytte af mit fotoarbejde, fortæller Maibrit, der går med tanker om at tilbyde firmaer, institutioner og lignende muligheden for at få en flot udsmykning på væggene i form af fotos, til skriftlige publikationer, postkort etc.

Fotoopgaver
Det er som sagt naturen, der har en rigtig stor plads i hendes hjerte, men også de lokale seværdigheder er ofte i søgeren. Derimod har hun ikke lyst til at lave portrætter og fotograferer til familiefester og lignende, det skal helst være opgaver, der foregår udendørs, hvor naturen og lyset kan komme i spil.

–  Mine billeder kan købes, og på biblioteket er der en prisliste, men jeg er også altid åben for nye fotoopgaver, forsikre Maibrit, der bl.a. kan kontaktes via hjemmesiden: http://www.mbg-foto.dk/

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Naturen helt ind på
biblioteket'
til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER