Irsk folkemusik aften på restaurant Moby Dick

Irsk folkemusik aften på restaurant Moby Dick

6. januar 2012 - kl. 0:06 - af

Torsdag den 19. januar og igen torsdag den 9. februar fra kl. 18.30 til kl. 20.30, vil der være Irsk folkemusik på programmet på restaurant Moby Dick i Frederikshavn.
Der vil i den forbindelse blive serveret en Irsk relateret menu og selvfølgelig en Irish coffee til dessert. I samme anledning vil det være muligt, at købe forskellige irske ølspecialiteter i restauranten.

Aftenernes gæst er Denis Mc Laughlin der er irer, og bosat i det sønderjyske. Han har boet i Danmark i 19 år, men har ikke tabt sin irske dialekt, og det er til glæde for dem, som vil opleve “an irish night” på restaurant Moby Dick sammen med ham, fortæller Restauratør Dorthe Hansen fra Sæby.
Denis spiller guitar, bodhran (irsk rammetromme) og afrikansk horn. Det skaber en aften med irske rytmer og “sing – along songs”.

Denis har gjort sig mange spille erfaringer på de danske landeveje, både solo og med venner og familie har han spillet på pubber, til byfester, festivaler og begravelser. Han spiller og synger et bredt spektrum af sange fra den irske ø.

Så glæd dig til en Irsk aften, med 2 x 50 min. underholdning, hvor du kan drømme dig over til den grønne ø, og til en samlet pris incl. mad for kun 299 kr.

Se mere om arrangementet og Moby Dick her

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Irsk folkemusik aften på restaurant Moby Dick ' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger