Har du fået flyttet din postkasse?…

Har du fået flyttet din postkasse?…

27. december 2011 - kl. 16:40 - af

Nu er der kun fire dage til den nye lov, om hvor postkassen skal anbringes, træder i kraft. Mange har endnu ikke fået flyttet deres postkasse ud til vejen, og nogen skal måske først ud at købe en ny. Hos Bygma på Aalborgvej i Sæby fortæller man, at de endnu er leveringsdygtige, mens mange andre byggemarkeder må melde udsolgt.

Hører du til dem, der skal i gang med flytningen her mellem jul og nytår, kan du evt. nøjes med at sætte stativet op, og vente med postkassen til 1. eller 2. nytårsdag, så du undgår den bliver ”fyret af” nytårsaften.

Iflg. Post Danmark ser de nye regler således ud:
Ejeren skal opstille brevkasse ved indgangen til den enkelte parcel ved bygninger, villaer og rækkehuse med en eller flere husstande eller erhverv m.v. For ejendomme, hvortil der hører landbrugsjord, skal brevkassen opstilles ved det naturlige skel til ejendommen, dog således at afstanden mellem bolig og brevkasse højst må udgøre 50 m.

Brevkasseanlæg skal opstilles i eller ved etageejendomme med flere afleveringssteder (husstande, erhverv m.v.) Det påhviler ejeren at opstille brevkasseanlæg og at give postvirksomheder adgang til anlægget.

Ved fritidshuse skal der opstilles brevkasser ved indgangen til den enkelte parcel. I fritidshusområder med fritidshuse, der er udstykket ifølge udstykningstilladelse udstedt efter den 1. januar 1973, skal der opstilles centralt placerede brevkasseanlæg. Ved udstykning af fritidshusområder skal der afsættes et passende areal til opstilling af centralt placerede brevkasseanlæg. Det påhviler den, der får meddelt udstykningstilladelse, at tilvejebringe det fornødne areal til etablering af centralt placerede brevkasseanlæg. Fritidshusejerne skal opstille og vedligeholde brevkasseanlægget.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Har du fået flyttet din postkasse?...' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger