18-årig pige fra Lyngså får soloudstilling på Galleri

18-årig pige fra Lyngså får soloudstilling på Galleri

16. november 2011 - kl. 10:28 - af

Ronia Kiil udstiller i december måned på Galleri Lyngså. Ronia er født og opvokset i Lyngså, og flyttede da hun blev 17 år til Århus for at gå på Århus Kunstkademi.
“Jeg har altid drømt om at tegne, og nu er jeg på rette spor. Jeg skal også have en mindre udstilling i Århus på Galleri Lunchmoney. Som så ung er det helt utroligt, hvad jeg har opnået. Normalt er de yngste kunstnere, der udstiller, ca. 24-25 år og op efter”, fortæller Ronia.
“Min udstilling bliver meget personlig. Der er altid noget, jeg skal leve op til. Jeg tror, altid folk vil have, at jeg skal være smukkere, end jeg egentlig er, og der vil altid være nogen, der er smukkere end mig.
Når jeg ser mig selv i forhold til dem i reklamerne, er jeg grim og forkert. Hvis jeg bare ser på mig selv og intet andet, er jeg smuk. Mine tegninger er selvportrætter, hvor jeg er pyntet op – hvor jeg ligner en skønhed, en fræk lille sag og alt andet end det, medierne vil have, jeg skal ligne”, slutter Ronia Kiil.

Udstillingen vil være at se fra slutningen af december.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af '18-årig pige fra Lyngså får soloudstilling på Galleri' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger