Musikkorps Sæby udfordrer en kendt sanger

Musikkorps Sæby udfordrer en kendt sanger

21. oktober 2011 - kl. 1:25 - af

Musikkorps Sæby lægger sig yderligere i selen, her i årets sidste måneder, for at ruste sig til den udfordring der venter forude – nemlig at spille op til Ann-Mette Elten, ved årets Nytårsbrag på Hotel Viking, Sæby den 21. januar 2012.

Musikkorpsets 50 medlemmer øver ihærdigt hver uge og i november måned tages weekenderne også i brug. Styrkeprøven skal nemlig testes ved en CD-indspilning, som bliver Musikkorps Sæby´s første “professionelle” indspilning til CD. Det gode ved at indspille CD er dog, at numre kan tages om, hvis der skulle være svipsere undervejs. Denne mulighed er ikke tilstede, når først orkestret har taget plads ved Nytårskoncerten på Hotel Viking og dirigent Mogens B.B. Jensen har svinget taktstokken, som optakt til nytårskoncerten og Ann-Mette Elten entrerer scenen.
Så indtil da, arbejder orkestret hårdt under kyndig vejledning af Mogens B.B. Jensen, som udover sine musikalske evner, også må gøre brug af alle sine pædagogiske evner, for at få orkestrets koncentration, hver torsdag aften og 2 weekender i november. Og pædagogikken spiller en stor rolle, når orkestrets formåen skal højnes til et niveau, som ingen medlemmer af korpset troede muligt. Korpsets 50 medlemmer spænder aldersmæssigt fra 22 år – 82 år. Og hvert enkelt medlem ønsker at gøre sit ypperste, for at kunne præstere en fornem og festlig Nytårskoncert sammen med sangeren Ann-Mette Elten.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Musikkorps Sæby udfordrer en kendt sanger ' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger