Galleri Nordenvind er aktuel med ny udstilling

Galleri Nordenvind er aktuel med ny udstilling

18. oktober 2011 - kl. 4:43 - af

Den 9. oktober var der fernisering på en pop-art udstilling i Galleri Nordenvind i Skolegade 2, Sæby. Udstillingen viser en meget sjælden udstilling i museums klasse, bl.a. Armann, Eric Liot, Claes Oldenburg, Bernard Pras, Robert Rauchenberg, Taling, Joe Tilson m.fl.

Galleriet og Forlaget Nordenvind i Sæby startede i 1980. Siden starten har interessen for den håndlavede artists book levet ved siden af original grafiske udgivelser samt traditionelle kunstbøger, – nå ja og så et par kogebøger! man kan jo ikke leve af kultur alene, fortæller Eric Kaare.

Nordenvind har deltaget i flere internationale artbooks udstillinger. Og blev blandt andet på “Edition de Création. 5 th. internationale symposium and book fair” i Marseille, Frankrig udnævnt til “Commissaire pour l’invitation speciale à la Scandinavie”. Året før fik forlaget prisen for smukkeste udgivelse på samme symposium. (fransk poet og fransk kunstner, -selvfølgelig. Man må jo konkurrere på lige vilkår!)

Udover udgivelser i Nordenvinds regi, står de bag serien “Boudure Bleu”.

Galleriet ejes af Eric Kaare og Anne Marie Johansen, som er kendt bl.a. for ”Fuglen” uden for Ravnshøj.

Nordenvind har åbent onsdag til søndag fra kl. 12 – 17, og udstillingen kan ses frem til en gang i november måned.

Vi tror på kvalitet! Kunst for de som kan se forskellen! slutter Eric Kaare.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Galleri Nordenvind er aktuel med ny udstilling' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER