Parforholdet og familien i centrum

Parforholdet og familien i centrum

9. oktober 2011 - kl. 0:07 - af

Sæby Kirke er vært ved foreløbig to familieaftener i efteråret. Første gang onsdag den 12. oktober, hvor man mødes kl. 17.30 og spiser sammen. Efter spisningen er der en kort børnefortælling, og herefter er der  foredrag  for de voksne. Aftenens foredragsholder er familiekonsulent Steen Møller Laursen, og temaet vil være: ”Hold kærligheden varm i en travl tid”. Det handler om, hvordan børn i familien påvirker et parforhold, og om hvordan man takler det.

Familieterapeut Steen Palmquist er foredragsholder i efterårets anden familieaften, som foregår torsdag den 9. november, ligeledes kl. 17.30. Denne gang er temaet: ”Det har jeg aldrig sagt” om kommunikationen i familien, som har så mange sider og facetter.

Begge foredrag med efterfølgende mulighed for at stille spørgsmål, forventes at slutte kl. 19.30, og mens foredragene afholdes, vil der være voksne til at lege med børnene.

Familieaftenerne afholdes i Mariehuset, Strandgade 13, Sæby.

Af hensyn til maden er tilmelding nødvendig på tlf. 9846 3937 i kirkekontorets åbningstid eller på mail saeby.sognfrederikshavn@km.dk. Prisen incl. mad er 50 kr. pr. familie pr. gang og sidste tilmelding er 3 dage før.

Yderligere oplysninger kan fås ved henvendelse til sognemedhjælper Birgit Aaen på tlf. 2167 0948 eller sognepræst Keld Skovgaard på tlf. 9846 1062.

Se hele den flotte folder om arrangementerne her: Familieaften

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Parforholdet og familien i centrum' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger