”Spareplan” giver sidste års trækplaster en ansigtsløftning

”Spareplan” giver sidste års trækplaster en ansigtsløftning

23. september 2011 - kl. 10:32 - af

Følger man bare en smule med i medierne, kan man ikke undgå at høre at alle taler om at vi er en fattig kommune og vi skal spare udtaler Svømmebadets adm.l Jeppe Møller Jacobsen og fortsætter. Desværre er det som med historien om ”Peter  & og Ulven, at ordet  ”spare” efterhånden har fået en tom og hul lyd i de fleste borgers øre.

Som også i de tidligere år forsøger vi i Sæby Svømmebad i stedet at optimere driften, hvilket i vores terminologi giver en helt anden klang og over for vores brugere, slet ikke har det samme negative resultat.

Vores Wellness onsdage som absolut er et af vores trækplastre har fået en ansigts løftning.
Som supplement til wellness onsdage i svømmebadet indførte cafeen sidste år Wellness med mad. Første onsdag i måneden byder, udover det klassiske wellness, også på onsdagens buffet.

Da vores ønske er at give langt flere borger muligheden for at opleve vores fantastiske wellness afdeling, er det da også et af de steder hvor svømmebadets optimering nu gerne skulle give afkast i en forhøjet service til vores brugere.

I den kommende sæson åbner vi op for flere tema aftner, de fleste er dog stadig på tegnebordet, men vi kan da allerede røbe at, særskilte Ladys & Gentlemans night er i støbeskeen, udtaler: Jeppe Møller Jacobsen med et diskret blink i øjet.

Vi har netop afsluttet ”Wellness- med oplevelser” som var første forsøg på at udbyde temaaftner til private arrangører. Her havde Sanne C samlet flere af Sæbys spændende forretninger til en aften med mode og wellness oplevelser. Blandt de deltagende forretninger finder vi. Frk Madsens´s Spisehus, Frisør A, Matas, Komfort, Beauté Pacifique, og selvfølgelig bød Svømmebadets rutinerede Saunagusmestre på saunagus og saltpeeling, se flere billeder fra aftenen og læs mere om Svømmebadets  kommende arrangementer på www.facebook.dk/saebysvoemmebad.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af '”Spareplan” giver sidste års trækplaster en ansigtsløftning' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger