Færre tilmeldinger til Dana Cup rammer Sæby

Færre tilmeldinger til Dana Cup rammer Sæby

11. juli 2011 - kl. 9:18 - af

Når den 28. udgave af Dana Cup i Frederikshavn fløjtes i gang i dag mandag, er det ikke helt som det plejer. Svigtende tilmeldinger til turneringen gør, at antallet af deltagere er langt mindre end de foregående år. Dette kan få store konsekvenser for handelslivet i Sæby. Både et stort antal manglende overnatninger og turister i gadebilledet, kan blive virkelighed i den kommende uge, hvor der normalt er mange forældre og deltagere til Dana Cup, som har haft base i Sæby. De har så kunnet shoppe og nyde byen mellem kampene og arrangementerne i Frederikshavn.

Sådan er det desværre ikke i år, alle deltagere overnatter i Frederikshavn, og til forældrene har man valgt at lave Camp på Knivholt. Dermed er Sæby sat ud af spillet i forbindelse med det store arrangement, der ellers gennem de senere år har givet masser af liv og omsætning i Sæby.

Eneste lyspunkt er de lokale idrætsklubber, der stadig har masser af frivillige til det store stævne og derved kan tjener en skilling til deres lokale klubkasse.

2 kommentarer til “Færre tilmeldinger til Dana Cup rammer Sæby” under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

2 kommentarer til “Færre tilmeldinger til Dana Cup rammer Sæby”

  • Pia Sørensen

    Endnu engang er Sæby sat ude af spillet…….. Fr.havn kommune vor herre bevares……. Sæby tilbage til Sæby……..

  • Pia……

    Nu er det engang sådan at det er frederikshavn der altid har haft Dana Cup… Det er ffi der holder stævnet og det har altid forgået i frederikshavn.. At det så er kommet sæby tilgode at der har været så mange tilmeldninger til stævnet at de var nød til at bo i sæby også det er jo ikke sæby´s skyld og det er jo ikke frederikshavn´s skyld at der er fære med til stævne mon ikke det er fordi økonomien i de andre land også er tilspidset så de kære forældre ikke har råd til at sende deres børn afsted og selv ta med dem…. Altså derfor er der fære der skal sove og derfor er der ikke brug for pladser i sæby…..

    Holde nu op med at sige det er frederikshavns skyld det hele der sker i kommunen vi må også selv komme ind i kampen…. Vi kunne jo bare holde stævne i sæby så der kom en masse folk til byen men ak ak ak ak….. folk har så travlt med dem selv at de ikke her “tid” til at hjælpe med sådan et stævne…

    Så folkens kom ind i kampen inden i råber op……..

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Færre tilmeldinger til Dana Cup rammer Sæby' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER