Sæbynit debuterede i går på AaB’s Superligahold

Sæbynit debuterede i går på AaB’s Superligahold

5. juli 2011 - kl. 5:28 - af

– og samtidig er han træner på fodboldskolen hos IF Skjold på Sæby Stadion.

SKJOLD er som sagt i denne uge arrangører af DBU fodboldskole.
To af trænerne, Rasmus Knudsen og Jeppe Mortensen, er i år trænere for første gang. Dog uden at være helt u-rutinerede i fodboldskole sammenhæng. De har deltaget i samtlige 13 fodboldskoler, som de har haft mulighed for at være med i – alle i Sæby.
De første to år var de på mikrofodboldskole sammen, så syv år på den “store” fodboldskole, herefter tre år som assistent-trænere og i år så trænere for første gang og igen også sammen.

Skolen er i år den største IF Skjold nogensinde har arrangeret. 180 børn kommer i en hel uge fra kl. 9.00-15.00 for at spille og dygtiggøre sig som fodboldspillere.

Som lidt ekstra krydderi lykkedes det i går Jeppe Mortensen at få debut på AaBs superliga hold som 2. målmand.
AaB er jo i den situation, at de endnu ikke har målmandsposterne besat. Jeppe spiller til dagligt på deres U19 ligahold og bliver derfor benyttet som reserve i superligaen, indtil de nok køber en ny senior-målmand.
Men lidt pudsigt er det da, hvad fodboldskolerne kan ende ud med sammen med den daglige talentudvikling i SKJOLD. Debut som superligaspiller og fodboldskole træner, alt samme på samme dag – det er da noget af en præstation.

Jeppe måtte da også efter at have stået 3 halvlege i gårsdagens kamp melde pas, da han blev spurgt, om han ville deltage i AaB’s træning i dag, for pligten kalder. “Jeg har jo lovet drengene at træne dem til fodboldskolen og en aftale er jo en aftale”. Om Jeppe kan tilspille sig en fast plads på AaB’s superliga hold, kan kun fremtiden vise, men i dag er Jeppe tilbage på Sæby Stadion sammen med de mange fodboldskole spillere.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Sæbynit debuterede i går på AaB's Superligahold' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER