Bandet fraklip udgiver ny CD fredag den 17. juni

Bandet fraklip udgiver ny CD fredag den 17. juni

7. juni 2011 - kl. 0:01 - af

Det unge band Fraklip, med base i Sæby/Frederikshavn, har igennem længere tid arbejdet frem imod at få indspillet en CD. Dette er nu en realitet, som er blevet gennemført i samarbejde med studiet Lyddokken i Frederikshavn, samt økonomisk støtte fra kulturalliancen i Hjørring og Frederikshavn kommune. Det er en lang række glade, dansksprogede numre, som alle er en lang blanding af diverse kreative indputs fra forskellige genre. Det er hovedsageligt jazz, pop og funk der præger bandets musik, men de bevæger sig også ud i noget disco, rock og bossa nova. En spændende blanding der gør musikken sjov og unik på sin helt egen måde. Bandet består af 6 unge mennesker med base i Nordjylland, og har eksisteret i 3,5 år. Fraklip har bl.a. deltaget i bandudviklingsprojektet “Keep on rockin”, været i finalen i konkurrencen Band-battle på Skråen i Aalborg og har spillet en lang række forskellige steder rundt omkring i Nordjylland.

Til release-party’et, som finder sted på udgivelsesdagen, på spillestedet Maskinhallen, i Frederikshavn, vil der blive spillet en lille livekoncert med numre fra CD’en. Herefter kan CD’en købes for den nette sum af 50 kr!

Det musiske hus vil stå for salg af øl og vand, og der vil blive serveret snacks ved bordene.

“Vi håber at se så mange som muligt, og sætter meget pris på endelig at kunne udgive vores musik!” udtaler Gregers Løvendahl Mogstad, forsanger og pianist i bandet Fraklip.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Bandet fraklip udgiver ny CD fredag den 17. juni' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER