Natteravnene holdt fødselsdag på Torvet

Natteravnene holdt fødselsdag på Torvet

19. maj 2011 - kl. 0:04 - af

I lørdags holdt Natteravnene 6 års fødselsdag med uddeleling af kagemand, småkager (sponceret af bageren i Vestergade og Spar på Torvet) og varm kaffe. Det sidste var især de mange motorcykelfolk på Torvet meget glade for. Natteravnenes lille pavillion havde rigtig mange besøgende, både for at få kagemand, bolcher og balloner, men også mange spurgte interesseret til Natteravnenes arbejde.
Flere virkede interesseret i, at komme med på en prøvetur og nu vil det så vise sig i den kommende tid om, de vender tilbage på telefonnummeret de fik udleveret (6170 9660, formand Hanne Legaard, hvor andre interesserede også kan henvende sig for en prøvetur med Natteravnene) – der er altid plads til flere Natteravne!

Natteravnene er i øvrigt i øjeblikket i gang med at planlægge et stort landsdækkende arrangement, Nordisk Natteravns Dag, som bliver afholdt i Sæby den 10. september i år. Her forventer man, at 150-200 Natteravne fra hele Danmark, Færøerne og Grønland kommer til Sæby og “maler” byen gul med deres let genkendelige gule jakker.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Natteravnene holdt fødselsdag på Torvet ' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger