Musikkorps Sæby – med luft til 40 år mere

Musikkorps Sæby – med luft til 40 år mere

19. maj 2011 - kl. 5:36 - af

OPDATERET MED VIDEO! Udenfor var det gråt, og skyerne lagde en truende ring omkring Manegen i Sæby, men indenfor var der følelser, varme, god musik og ikke mindst en fri og løssluppet stemning som altid når Musikkorps Sæby træder op.

”40 år med fuld musik”, stod der på indbydelsen til denne aften i Manegen, det bød på de overraskelser, gags og soloer, der hører musikkorpset til. Mere end 150 seniorer havde taget indbydelsen til sig, og de fik det de kom efter. Musikkorpset var på toppen, og blev gejlet op af en veloplagt Preben Reinholt Andersen, der jo altid har formået at trykke på de rigtige ventiler og få folk op af stolene. Denne intense stemning i lokalet, fik da også temperaturen til at stige adskillige grader, inden koncerten tog sin afslutning denne onsdag aften i Sæby.

Herunder kan billeder fra første del af koncerten ses, og artiklen vil senere på dagen – torsdag – blive opdateret med videoklip fra jubilæumskoncerten, optaget af Thorkild Søndergaard for SaebyAvis.dk


Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Musikkorps Sæby - med luft til 40 år mere ' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER